Cervikogen hodepine

Cervikogen hodepine har opphav i feilfunksjoner i nakken, og er som følge et symptom på denne tilstanden. Det kan gjerne komme etter en skade i nakken, eller en episode med nakkesmerter

Symptomer ved cervikogen hodepine

Smerten ved cervikogen hodepine kan oppleves som ensidig med stråling ut mot øyet eller tinningen. Tilstanden forverres gjerne av enkelte nakkebevegelser eller ved å holde nakken for lenge i en eller annen stilling . Pasienten har ofte begrenset bevegelighet og nakkesmerter. I tillegg kan musklene i nakken føles stive og ømme.

Cervikogen hodepine rammer mange og svarer godt på behandling

Behandling av cervicogen hodepine

Reseptfrie smertelindrende medikamenter har ikke mye effekt mot denne type hodepine. Det er derfor behandling hos kiropraktor er et godt alternativ.

En kiropraktor behandler cervikogen hodepine ved hjelp av manipulasjon av ryggsøylen. Mange pasienter opplever tydelig forbedring etter denne type behandling.

En kiropraktor er primærkontakt på lik linje med din fastlege. Du trenger derfor ingen henvisning og vil få diagnose stilt av kiropraktoren. Røntgen eller MR undersøkelser vil bli vurdert og henvist til av kiropraktor ved behov. Du kan også bli sykemeldt av din kiropraktor-samt henvist til kirurgi eller annen spesialist hvis nødvendig.

RING OSS
HER ER VI