https://youtu.be/qfEZjK__Zmg

Stiv nakke og smerter i nakken kan komme over tid, uten noen spesiell forutliggende årsak, eller være et resultat av en forstrekking eller lignende. Nakkesmerter kan oppstå svært akutt og være svært plagsomme og noen ganger gjøre at pasienten går med hodet i vinkel.

Det er viktig å oppsøke hjelp for å finne årsaken til plagene. Som regel er det nedsatt bevegelse i de små leddene mellom nakkevirvlene, som igjen fører til stram og stiv muskulatur. Dette kan være smertefullt.

Noen ganger kan også smertene stråle opp til bakhodet og ned til skuldrene. Kiropraktisk behandling er svært effektivt for både akutte og langvarige/kroniske nakkesmerter med og uten stråling ned i skuldre eller armer.

Kiropraktor og fysioterapeut T. Thomassen har svært god erfaring med behandling av de fleste typer nakkesmerter, uansett alvorlighetsgrad. De aller fleste vil være 80% bedre allerede etter 14 dager.

Kiropraktoren er primærkontakt på lik linje med din fastlege. Du trenger derfor ingen henvisning og vil få diagnose stilt av kiropraktoren. Røntgen eller MR undersøkelser vil bli vurdert og henvist til av kiropraktor ved behov. Du kan også bli sykemeldt av din kiropraktor-samt henvist til kirurgi eller annen spesialist hvis nødvendig.