Bekkenplager

Bekkensmerter og gravide

Graviditet disponerer for rygg og bekkensmerter på grunn av faktorer som vektøkning, holdningsforandringer og hormonell påvirkning av leddbåndene. En normal graviditet er ingen kontraindikasjon til kiropraktisk behandling.

Bekkenplager og gravide

Bekkenplager rammer mange under graviditeten

Vår erfaring er at bekkenplager, korsryggsmerter,  lyskesmerter og isjas under/etter graviditet ofte skyldes funksjonsbaserte lesjoner i bekken eller korsrygg. Derimot har pasienter med kraftig instabilitet i bekkenringen og uttalte symfysesmerter, mindre nytte av manipulasjon, men kan derimot få lette med andre teknikker eller bevegelsestrening

Kiropraktor og fysioterapeut T. Thomassen har skrevet hovedoppgaven sin i kiropraktikk om bekkenløsning og har behandlet mange med bekkenplager og beslektede problemer.

Behandling av bekkenplager

Kiropraktoren er primærkontakt på lik linje med din fastlege. Du trenger derfor ingen henvisning og vil få diagnose stilt av kiropraktoren. Røntgen eller MR undersøkelser vil bli vurdert og henvist til av kiropraktor ved behov. Du kan også bli sykemeldt av din kiropraktor-samt henvist til kirurgi eller annen spesialist hvis nødvendig.

RING OSS
HER ER VI