Marielle Kongsvold

Bestill Time

Marielle Kongsvold er utdannet osteopat ved Høyskolen Kristiania

Utdanningen er et fireårig fulltidsstudium med bachelorgrad,- og profesjons år i Osteopati. Utdanningen baserer seg på fagene anatomi, fysiologi, biomekanikk, nevrologi og sykdomslære.

For Marielle er osteopati en profesjon som ser dine problemer i kontekst med din totale fysiske, psykiske og sosiale belastning.

Kontakt: kontakt@mariellekongsvold.com

Marielle fokuserer på å se pasienten som en helhet. Det første som skjer ved en behandling er å kartlegge deg og dine plager,- både de du har nå, og om du har slitt med noe annet tidligere. Hun bruker hendene til å undersøke og utføre behandling. Teknikker som benyttes er blant annet massasje, tøyning, counterstrain, lettberøringsteknikker og triggerpunkt.

Marielle er opprinnelig fra Nord-Norge, men har bodd i Oslo i 6 år.

Hun er på landslaget i fullkontakt, og er både instruktør og utøver hos Fighter kickboxingklubb i Bjølsenhallen.

Hun har tidligere vært aktiv i blant annet fotball, håndball, langrenn og boksing. Som utøver og instruktør møter man på mange skader, noe som har bidratt til interessen for både akutte og kroniske skader. En behandling inneholder undersøkelse og muskel- og leddbehandling som massasje, tøyning og triggerpunktsbehandling. Varigheten er på 30-40 minutter.

Marielle er på klinikken tirsdag, torsdag og helger.

Utdannelse

  • Osteopatkandidat – Går 4. året osteopati på Norges Helsehøyskole, Campus Kristiania.

Kontakt: kontakt@mariellekongsvold.com