Referanser

Her har vi lagt ut et lite utvalg av referanser fra våre pasienter.

Robert

Jeg var plaget av svimmelhet og stiv/ vond nakke da jeg tok kontakt med Din Helse Bjølsen. Behandlingen hos Din Helse Bjølsen har vært super. Toralf tok seg tid til å sette seg inn i problemene og er flink til å forklare hva han gjør, og hvorfor. Jeg går jevnlig til Toralf for behandling, da dette forbedrer min livskvalitet. Jeg har heller ikke vært sykemeldt etter at jeg startet med behandlingen. Toralf har også hjulpet oss med behandlingen av vår sønn på 10 mnd som slet med mageproblemer. Dessuten hadde Din helse Bjølsen kort ventetid i forhold til de andre stedende jeg kontaktet.

Kvinne, 29 år

Toralf er alltid svært imøtekommende og løsningsorientert. Behandlinger hos ham medfører som regel en rask bedring og man får alltid godt med informasjon om hva som er årsaken til plagene og hvordan man kan forebygge disse. Et stort pluss er den svært korte ventetiden, uansett om det er helg eller ukedag!

Hilde, 31 år

Jeg har fått behandling hos Toralf for rygg og nakkeproblemer over flere år og har blitt mye bedre. Hans kombinasjon av fysioterapeut og kiropraktor gjør at han ser kroppen som en helhet og behandler ut i fra det. Toralf er og flink til å følge opp og foreslå passende behandlingsopplegg.

Thomas, 28 år

Ifjor sommer hadde jeg uflaks og fikk 3 skiveutglidninger i ryggen. Dette ga meg store ryggsmerter og gjorde at jeg ble sykmeldt en periode. Etter å ha prøvd en fysio- og en manuell terapaut uten tegn til bedring ble jeg anbefalt av en kollega å kontakte Toralf Thomassen på Din Helse Bjølsen. Toralf ga et svært kompetent inntrykk og hadde klare ideer om hvilke behandlingsmetoder jeg burde følge for at jeg skulle bli bedre. Behandlingen bestod av en kombinasjon av fysioterapi, kiropraktikk og akupunktur. Uten at jeg kan si nøyaktig hva som har gjorde at jeg ble bra igjen så tror jeg kombinasjonen av fysioterapi og kiropraktikk var det som hjelp meg tilbake på bena. Dette ga meg både behandling i området hvor skiveutglidningen var men ikke minst myket det, eller knakk opp, resten av ryggen som ble «låst» fast fordi man beveger seg feil når man har vondt i ryggen. Toralf ga meg veldig god oppfølging og personlig tilpasset behandling. Det hjalp meg på bena og tilbake på jobb. Kan anbefale Toralf Thomassen og Din Helse Bjølsen på det varmeste.

Jorunn

På tross av en ellers grei helse, har jeg så lenge jeg kan huske slitt med stiv nakkeog skuldre, og lette ryggplager. Jeg tenkte ikke over at det var noe å gjøre med, inntil for et par år sida, da jeg skadet nakken og gikk til Toralf for å rette det opp. Etter å ha vært der noen ganger, var nakken helt fin igjen. Jeg fortsatte å gå til Toralf for å holde rygg, skuldre og nakke ved like, og oppdaget at ved å gå til kiropraktor jevnlig, trengte jeg ikke å merke noe til stivheten i det hele tatt. Senere fikk jeg senebetennelse i begge armene, og ble behandlet for det samtidig. I løpet av kort tid var også senebetennelsen blitt mye bedre.

Marit, 25 år

kjapp og effektiv behandling i forhold til «skade», samt at jeg blir møtt med forståelse for mine plager/smerter/problem og jeg får selvfølgelig den hjelpen jeg trenger. Synes at du kommer med nyttige tips på hva jeg kan gjøre hjemme for å døyve smertene/plagende når de kommer, samt at du gir nyttige råd på hva jeg gjøre prevangtivt for unngå div. plager.

Les mer om

Spenningshodepine

Spenningshodepine er den vanligste formen for hodepine og rammer en stor del av befolkningen hver dag. årsaken er enda uklar, men livsstilsendringer spiller en stor rolle i behandling av denne type hodepine.

Spenningshodepine

Hodepine

Hodepine har mange og sammensatte årsaker og er en av våre aller vanligste plager. Hos kiropraktor kan du få hjelp til å sette rett diagnose på smertene dine og finne frem til riktig behandling.

Hodepine

Nakkesleng / whiplash

Nakkesleng er først og fremst forbundet med bilulykker og da spesielt kollisjon bakfra. Ethvert kraftig støt bakfra kan forårsake lignende skade. I en slik ulykke kastes nakken fremover og så bakover og de myke ligamentene i nakken strekkes. Symptomer på nakkesleng er gjerne hodepine og stivhet i nakken.

Nakkesleng / whiplash

Ryggen

Ryggen på menneskekroppen er området mellom setet og opp til bakerst på nakken og skulderen. Vi deler gjerne ryggen opp i to deler for å kunne lokalisere smerter. Korsryggen ligger over setet og brystryggen ligger bak brystet under skuldrene.

Ryggen

Les mer om